om sunniva

Ettersom det gamle innlegget var ganske gammel, hehe, velger jeg å lage et nytt innlegg om meg selv siden jeg lager nytt design nå


Hei! 
Jeg heter Sunniva, men de fleste kaller meg Sunni. Jeg er 14, snart 15, år gammel og bor på et lite sted i Søndre Land. Jeg er ikke så glad i bygdelivet, men det går helt greit. Du skjønner at du bor på bygda da noen kjører med traktor til ungdomsklubbene.. hehe. Jeg danser også, og trener friidrett på fritiden. Jeg har danset hip hop i ca 3 år og jazz i ett år. Jeg smiler også veldig mye!


Jeg hører på musikk nesten hele tiden og noen av favoritt bandene/artistene mine er All Time Low, Avenged Sevenfold, Paramore, Skrillex, Dubba Jonny, Nero, A Day To Remember, Avril Lavigne, Breath Carolina, Rihanna, Nicki Minaj, Eminem og Veronica Maggio.

Jeg tegner også endel. Jeg har stilt opp på UKM to år på rad, og kom videre begge gangene. Det er utrolig morsomt å være med på! Spesielt fylketsmønstringa. Der møter du mange personer og får endel nye venner! Jeg tar masse bilder med speilreflekset mitt, Canon eos 1000d. Det er et bra nybegynner speilrefleks, men jeg begynner å bli lei det etter ha å hatt det i 1 og et halvt år nå. Tror jeg skal kjøpe meg ett nytt etter konfirmasjonen min som er 27.mai 2012! 
Jeg har endel venner og jeg er kjempe glad i allesammen! Jeg er lite fordomsfull mot folk, og legger ikke hat på folk med mindre de gir meg en grunn til å mislike dem. Jeg kan virke sjenert  eller overlegen i starten av vennskap eller mot folk jeg ikke kjenner, men det er bare pga lite selvtilitt tror jeg. Men da du blir ordentlig kjent med meg er jeg stikk motsatt! Nå er jeg foresten sammen med Joakim og vi har vært sammen siden midten av november. Jeg har også en lillesøster som heter Line som absolutt er verdens beste søster!


//bestevennina mi Vilde Sveen, og meg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sunnifoto

sunnifoto

15, Søndre Land

Jeg heter Sunniva og dette er bloggen min! Det blir litt hverdag av og til, men for det meste en fotoblogg. Follow meg på weheartit! http://weheartit.com/sunnine

Kategorier

Arkiv

hits