GRAND CANARIA.

Hei! :-)

For litt over 2 uker siden så dro jeg til Amadores/ Puerto Rico på ferie sammen med bestemor, bestefar, Line (søstra mi) og Sarah (kusina mi). Dette var julegaven vår fra dem.

Vi bodde på Eden Parlamentos. Vi hadde en liten, enkel leilighet. Selve stedet (Eden) var nydelig. Garantert inspirert av Edens Have, derav navnet. Masse blomster, hvite byggninger med blomster. Palmer. Herregud, palmer er nydelige.  Blomster, fine blomster. Stort badebaseng. Bru over badebasenget så man kommer inn til resturangen. NYDELIG utsikt flere forskjellige steder.

 

Det var underholdning hver kveld! En gang var det reptil show. Da fikk jeg en slange rundt kroppen min. Det var helt awesome! :-) Måtte også kysse den, haha. Men jeg har ingen bilder av det pga måtte ha betalt 160 kr for 2 bilder da.. Alt var nydelig. Herregud. DRA TIL AMADORES ELLER PUERTORICO!!!!!! lover deg, nydelig der! Jeg lærte også å danse flamenco og samba!  

Vi var også på Amadores stranden. Kjempe fint der! .. og masse folk. Vi gikk gåturer rundt Puerto Rico/amadores omerådet. Vi rota oss faktisk bort engang. Orker ikke å gå så mye mer i detaljer  :- )


*Det står Amadores/puerto rico pga hotellet lå sånn ca på grensen av de to stedene! 

 

Én kommentar

Inga fg

18.04.2011 kl.22:43

Åhhh! <3 Der er det digg! Gått forbi der mange ganger! Skal til Gran Canaria om 172 dager hehe ^^ Kjempe fine bilder Sunniva og håper du har koset deg! <3

Skriv en ny kommentar

sunnifoto

sunnifoto

15, Søndre Land

Jeg heter Sunniva og dette er bloggen min! Det blir litt hverdag av og til, men for det meste en fotoblogg. Follow meg på weheartit! http://weheartit.com/sunnine

Kategorier

Arkiv

hits